Veelgestelde Vragen / FAQ

Hierbij een overzicht van onze veelgestelde vragen, wellicht staat jouw vraag daar ook tussen. Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Onze BOxen

Bij Gusteau vinden we het leuk om verrassende wijnen uit te zoeken. Sommige vind je misschien geweldig, andere helemaal niets. Kwaliteit staat wel voorop! De wijnen komen van wijnboeren over de hele wereld. We selecteren ze met onze super-proevers en stellen onze boxen zorgvuldig samen. Geef vooral door wat je van de wijnen vindt, zo kunnen we ons assortiment nog verder verbeteren.

De boxen van Gusteau bestaan uit 3, 5 of 12 wijntubes. Elke wijntube bevat 100ml wijn. Genoeg voor een volledig glas voor één persoon, of om met twee personen van te proeven. Vind je het leuk om de verschillende wijnen te proeven, dan raden wij 1 box per 2 personen aan.

Bij Gusteau staan we voor verantwoord alcoholgebruik. Wil je meer weten over verantwoord alcoholgebruik? Bezoek dan ook de website NIX18.

Elke wijntube bevat 100ml wijn. Genoeg voor een volledig glas voor één persoon, of om met twee personen van te proeven. Een wijntube (100ml) is een standaardglas: de maat voor de grootte van een drinkglas en de verhouding tot de hoeveelheid alcohol in de drank.

Bij Gusteau staan we voor verantwoord alcoholgebruik. Wil je meer weten over verantwoord alcoholgebruik? Bezoek dan ook de website NIX18.

Een box van Gusteau is natuurlijk een perfect cadeau. Voor jezelf, maar zeker ook voor iemand anders. De box van Gusteau bestaat uit een luxe geschenkverpakking met sleeve. Dit is natuurlijk al mooi om te geven. Daaromheen doen we een aparte verzenddoos. Voor zakelijke bestellingen vanaf 50 boxen kunnen we dit nog verder personaliseren. Bijvoorbeeld door in te pakken of een persoonlijk kaartje toe te voegen. Vraag een offerte aan voor de complete mogelijkheden.

Bezorging

Voor leveringen onder de 40 euro rekenen wij 4.95 verzendkosten binnen Nederland. Leveringen boven de 40 euro zijn gratis.

Voor 16:00 besteld is de volgende dag geleverd. Al onze pakketten worden beschermd en verzekerd verzonden. Zo weet je zeker dat je je bestelling goed ontvangt.

Voor 16:00 besteld is de volgende dag geleverd.

Wanneer je bestelling is verzonden ontvang je een track & trace code van PostNL. Al onze pakketten worden beschermd en verzekerd verzonden. Zo weet je zeker dat je je bestelling goed ontvangt.

Gusteau schaart zich volledig achter de wet- en regelgeving die alcoholgebruik onder jongeren moet tegengaan. Om ons ervan te verzekeren dat je meerderjarig bent, wordt daarom je leeftijd gecontroleerd bij bestelling.

Bij aflevering kan de pakketbezorger op dat moment een tweede controle uitvoeren, door te vragen naar een geldig identificatiebewijs. Dit zal in de praktijk het geval zijn bij jongvolwassenen. Zo kunnen meerderjarigen genieten van wijn en voorkomen wij samen alcoholverkoop aan minderjarigen.

Gusteau bezorgt wijnen in heel Nederland. Natuurlijk ook op de wadden-eilanden. Dat doen we het hele jaar door, aan huis en op je vakantieadres. Voor 16:00 uur besteld, morgen bezorgd.

Helaas leveren we nog niet in België of een ander Europees land. Wil je een zakelijke order doen, dan kunnen we daarvoor wel een voorstel op maat maken, neem contact op via sales@drinkgusteau.com.

Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 085 – 048 13 36 of stuur een email naar hello@drinkgusteau.com

Retourneren

Toch niet tevreden over je bestelling? Je kunt binnen 14 dagen na aankoop contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt dan de bestelling, mits het ongeopend in originele staat en verpakking is, kosteloos retourneren. Is je bestelling ouder dan 14 dagen? Neem dan ook contact op, dan proberen we een samen een goede oplossing te vinden.

Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 085 – 048 13 36 of stuur een email naar hello@drinkgusteau.com

Team Gusteau beantwoord graag je vraag

Dat jij blij bent met je wijn-match vinden wij belangrijk. We beantwoorden dan ook graag je vragen. Meer weten over de bezorging van je wijn, betalingen of kunnen we je helpen met de juiste match? Neem dan contact met ons op.

Bereikbaarheid klantenservice

Maandag t/m vrijdag: 
Zaterdag & zondag: 

08:30 – 17.00 uur
Gesloten

E-mail

Je kunt een mail sturen naar hello@drinkgusteau.com. We doen ons best je vraag dezelfde dag nog te beantwoorden.

Zakelijke bestellingen en relatie- of personeelsgeschenken

Uiteraard helpen we je ook graag bij je zakelijke bestellingen. Je kunt je bedrijfsgegevens achterlaten in het bestelproces via de website. Bij bestellingen groter dan 50 boxen kun je ook contact opnemen met sales@drinkgusteau.com.

Algemene Voorwaarden

Als je een bestelling bij ons doet, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden

Privacy Policy

We doen onze uiterste best goed om te gaan met jou privacy. Hoe we dat doen vind je terug in onze Privacy Policy

Bedrijfsgegevens

e-Luscious Nederland BV h.o.d.n. Gusteau
Badweg 48
8401 BL Gorredijk

KvK-nummer: 04080176
BTW-identificatienummer: NL8152.54.295.B01
IBAN: NL14 RABO 0307 9587 01
BIC: RABONL2U

Benieuwd welke wijn bij jou past?

De website van Gusteau is tijdelijk gesloten

De website van Gusteau is tijdelijk gesloten. Voor de meeste wijnen van Gusteau kunt u nu terecht bij de Wijnbeurs.