Gusteau logo svg gusteau jouw wijn ontdekkingsreis ontdek gusteau

Unieke wijn-geschenkbox van Gusteau

Quelle surprise!  Het orgineelste wijncadeau. Geef een persoonlijke smaakbox aan je collega’s, relaties of klanten. Smaakboxen op basis van smaakprofiel of persoonlijkheid, wij weten zeker dat de wijnen goed in de smaak vallen. We maken het ook nog graag extra persoonlijk voor jou met bijvoorbeeld eigen logo of kaart.

  • Altijd in onze luxe cadeauverpakking
  • Persoonlijker dan een standaard fles …en leuker
  • Op verzoek met jouw logo of insteekkaartje
  • Wij regelen het verzenden naar elk adres
  • Eén type box of verschillende: we adviseren graag
  • Een smaakbox met 3 wijnen vanaf €14,95

Luxe cadeau verpakking

Als onze smaakboxen zijn luxe verpakt. Leuk om te krijgen, nog leuker om te geven.

Maak het persoonlijk

Geef je relaties een persoonlijke box, die bij die persoon past. Voeg je logo toe en een insteekkaartje met persoonlijke boodschap.

Bijzondere en lekkere wijnen

Een selectie lekkere wijnen voor jouw smaak. Steek je smaakbox in op basis van smaakprofiel of persoonlijkheid. Voor ieder zijn smaak.

Snelle en voordelige verzending

Laat ons de verzending naar al je relaties verzorgen. Uiteraard snel, verzekerd en met Track & Trace van PostNL. Zo komt het goed en op tijd aan.

Waarom een gusteau box als relatiegeschenk?

Gusteau is jouw persoonlijke wijngids. Bij ons draait het niet om de druif – maar om jou. Voor iedereen een persoonlijke wijnreis aan de hand van unieke proefbuisjes. Perfect dus om als cadeau te geven. 

De verzending naar al je relaties regelen wij voor je. En als je het extra persoonlijk wilt maken voegen we je eigen logo of kaartje toe. Wel zo verrassend!

“Gusteau zorgt voor persoonlijke geschenken voor al je collega’s. Iedereen kan zijn eigen wijnmatch achterhalen”

5/5

– T. Luberti

De adventskalender voor de feestdagen

Om echt op wijn-ontdekkingsreis te gaan hebben we deze Surprise Magie Box: een wijn-adventskalender

met maar liefst 12 glazen. We nemen je mee en laten je kennismaken met 12 verschillende karakters om de donkere dagen rond kerst wat extra kleur te geven. Vind jij de magie met één van deze wijnen? Waarschijnlijk met meerdere!

Eigenlijk te leuk om zelf te houden, maar perfect om cadeau te geven! 

Via een offerte kunnen wij een aantrekkelijke korting geven tot 25% met personalisatie. 

Wat zit er
in mijn box?

Offerte aanvraag

We maken graag een offerte voor je op maat vanaf grotere aantallen. Hierin lichten wij de personalisatiemogelijkheden toe, en kunnen wij een korting geven tot 25%.

Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

FAQ

Ook zakelijke bestellingen kun je doen via de website. Er is de mogelijkheid om je bedrijfsgegevens in te vullen bij het afrekenen. We brengen graag een offerte op maat uit. Stuur daarvoor een mail naar sales@drinkgusteau.com of vul het offerteformulier in. Meer informatie vind je op onze zakelijke pagina.

De boxen van Gusteau bestaan uit 3, 5 of 12 wijntubes. Elke wijntube bevat 100ml wijn. Genoeg voor een volledig glas voor één persoon, of om met twee personen van te proeven. Vind je het leuk om de verschillende wijnen te proeven, dan raden wij 1 box per 2 personen aan.

Bij Gusteau staan we voor verantwoord alcoholgebruik. Wil je meer weten over verantwoord alcoholgebruik? Bezoek dan ook NIX18.

Een box van Gusteau is natuurlijk een perfect cadeau. Voor jezelf, maar zeker ook voor iemand anders. De box van Gusteau bestaat uit een luxe geschenkverpakking met sleeve. Dit is natuurlijk al een mooi geven. Daaromheen doen we een aparte verzenddoos. Voor zakelijke bestellingen kunnen we dit nog verder personaliseren. Bijvoorbeeld door in te pakken of door persoonlijke kaartjes toe te voegen. Vraag een offerte aan voor de complete mogelijkheden.

Voor zakelijk bestellingen of offertes kun je contact opnemen met sales@drinkgusteau.com.

Neem voor consumentenbestellingen contact op met ons via telefoonnummer 085 – 048 13 36 of stuur een email naar hello@drinkgusteau.com

Voor consumenten en zakelijke bestellingen bezorgt Gusteau bezorgt wijnen in heel Nederland. Natuurlijk ook op de wadden. Dat doen we het hele jaar door, aan huis en op je vakantieadres.

Wil je wijnen laten bezorgen in België of een ander Europees land? Dit kan bij zakelijke bestellingen, vraag een offerte aan voor de mogelijkheden via sales@drinkgusteau.com.

Heb je een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen

Offerte aanvraag

We maken graag een offerte voor je op maat vanaf grotere aantallen. Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Terugbelverzoek

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je z.s.m. terug.